Geplaatst op 10 december 2009

Dailybits.be

dailybits

Dailybits.be is een vervolg op mijn eerste weblog namreh.be, die ik reeds in 2001 had opgestart. Doorheen de blog-evolutie van de laatste jaren is dailybits.be altijd bij eenzelfde concept gebleven: een mix van mijn eigen passie windsurfen en opmerkelijke/handige tips en nieuwtjes.

De windsurf-community is een kleine hechte community en via dailybits.be breng ik deze sport wat meer in de aandacht.

Naast windsurfer ben ik voornamelijk IT’er in het dagelijkse leven en kijk ik ook welke nieuwe hype’s de moeite waard zijn. Zo ben ik ook te volgen op twitter en leer ik elke dag wel iets bij over SEO (search engine optimization). Beginnende bloggers kunnen dan ook altijd op mijn hulp rekenen om hun blog beter vindbaar te maken in de google zoekresultaten.

Als blogger vind ik het niet meer dan normaal dat mijn links DoFollow zijn. Natuurlijk heb ik hiervoor wel enkel anti-spam zaken moeten implementeren, omdat het grote nadeel van een DoFollow-blog het aantrekken van spamberichten is.

  3 Responses

 1. Kwaliteit schreef:

  Hoe zorg je ervoor dat er geen automatische berichten op je blog worden geplaatst? Heb je hier een tool voor of controleer je dit handmatig?

 2. Zwembad Aanleg schreef:

  Ik heb even gecheckt maar zelfs Herman’s eigen comments zijn nu nofollow, helaas. Ik zal nu echt wel eens vlot gaan kijken wat ik op mijn eigen sites aan dofollow comments kan doen…

 3. Peter schreef:

  Bedankt voor dit geweldige artikel. Ik vind dit ook een geweldig blog. Bedankt!

Post your comments

You must be logged in to post a comment.