Laatste dofollow blogs

Geplaatst door Jens Swelson op 18 december 2010

Moeder worden

Bij het moeder worden komt heel wat kijken. Dat is ook wat wij denken. Daarom hebben we een website opgezet vrouwen informeert die graag kinderen willen krijgen. Zo vind je hier bijvoorbeeld 5 slechte redenen om kinderen te krijgen en 8,5 goede redenen om kinderen te krijgen. En ook bij ons wordt de nofollow tag verwijdert na een aantal opbouwende reacties.

De website is een initiatief van BO Lifestyle. Dit is een webwinkel in positiekleding, kinder en babykleding en zwangerschapslingerie. Je kunt hier zo goed als alles kopen wat kleding betreft voor tijdens en na je zwangerschap.

Geplaatst door Jens Swelson op 10 december 2010

Artikel databank

Hoewel je er over kunt discussiëren over Artikeldatabank.nl een weblog is, zijn de reacties wel deels dofollow. Na een aantal reacties wordt het no-follow attribuut bij Artikeldatabank.nl verwijderd.

Artikeldatabank.nl is een website waar je gratis artikelen op mag plaatsen. Dit is een vorm van marketing, ook wel artikel marketing genoemd. Dit heeft als voordeel dat een een bericht kunt plaatsen wat gerelateerd is aan je website, en je hier links in kunt verwerken. Voor linkbuilding is dit dus een interessant initiatief. Om ervoor te zorgen dat het geen spam-bende wordt, zijn er natuurlijk wel wat regels. De berichten moeten kwalitatief wel enige niveau hebben. Ook worden artikelen die adultwebsites aanprijzen niet geplaatst.

Maar verder dus een uitstekende kans om je website of weblog aan te prijzen dus, in een hoog gerelateerde omgeving!

Geplaatst door mvanrompuy op 19 maart 2010

Varen| Blog

Kanalen en Rivieren in Frankrijk, zo startte de website over varen. Vandaag is hij uitgegroeid tot een plek waar iedereen relevante informatie vindt over varen in België en Frankrijk.

Sociale interactie wordt hoog in het vaandel gedragen! Naast het reeds bestaande forum en de facebook-groep, groeit er stillaan een leuke blog over varen.

Meer mensen aanspreken en beter informeren is steeds het doel geweest en daarom is de blog sinds kort do-follow! Ik ben er zeker van dat meer mensen hierdoor aangesproken worden een reactie achter te laten, al vereist dit een alerte webmaster omwille van spam.

Een leuke community uitbouwen die geïnteresseerd is in varen is het doel en daar kan u aan meehelpen!

Wordt lid van het varen forum, deel u mening en, indien relevant, een link.

Blog varen

Geplaatst door Jens Swelson op 10 december 2009

Dailybits.be

dailybits

Dailybits.be is een vervolg op mijn eerste weblog namreh.be, die ik reeds in 2001 had opgestart. Doorheen de blog-evolutie van de laatste jaren is dailybits.be altijd bij eenzelfde concept gebleven: een mix van mijn eigen passie windsurfen en opmerkelijke/handige tips en nieuwtjes.

De windsurf-community is een kleine hechte community en via dailybits.be breng ik deze sport wat meer in de aandacht.

Naast windsurfer ben ik voornamelijk IT’er in het dagelijkse leven en kijk ik ook welke nieuwe hype’s de moeite waard zijn. Zo ben ik ook te volgen op twitter en leer ik elke dag wel iets bij over SEO (search engine optimization). Beginnende bloggers kunnen dan ook altijd op mijn hulp rekenen om hun blog beter vindbaar te maken in de google zoekresultaten.

Als blogger vind ik het niet meer dan normaal dat mijn links DoFollow zijn. Natuurlijk heb ik hiervoor wel enkel anti-spam zaken moeten implementeren, omdat het grote nadeel van een DoFollow-blog het aantrekken van spamberichten is.

Geplaatst door zzziggyman op 20 november 2009

Siggy Volgt

Siggy Volgt is een weblog waar wekelijk vier tot vijf artikelen worden gepost over Internet en intranet trends, content management en sinds kort ook nieuws op het gebied van mobiele innovatie. Veel nieuws valt er te vinden over behavioral targeting, persuasion architecture, het opzetten van een content management organisatie en project, SEO en Internet Marketing, verhogen van de klantgerichtheid en klanttevredenheid van je online bezoekers, multichannel management, het gebruik en trends op het gebied van social media, Google Wave, etc. etc. De informatie die op deze site vermeld staat is geschikt voor elke Internet Professional.

DoFollow
De weblog Siggy Volgt beschikt ook over de mogelijkheid om reactie te geven op blogposts. Elke (!) reactie is gelijk aan een DoFollow hyperlink, waardoor je een volwaardige backlink kunt krijgen. Reden van invoering van DoFollow-tags op deze blog is het verhogen van het aantal reacties en de interactie met de bezoekers.

Nieuwsbrief, RSS of Twitter
Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs op Siggy Volgt, dan is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief, te abonneren op de RSS-feed of de Twitter-tweets te volgen.

siggyvolgt

Geplaatst door Jens Swelson op 20 november 2009

Spenk.nl

Misschien dat je er wel eens op bent gekomen, op Spenk.nl. Spenk.nl is een blog van enkele bloggers. Er verschijnen berichten op over andere websites, opvallende dingen op het internet en dingen die je niet mag missen. Klinkt dit nog een beetje vaag? Dat is het ook. Het onderwerpvan Spenk.nl is erg breed. Een paar voorbeelden van berichten: De Ibood hunt, piraatjes schieten in somalie

Als het je leuk lijkt om mee te schrijven op Spenk.nl, dat is mogelijk! Stuur even een mailtje via het contactformulier met je motivatie en we laten je weten over hoe en wat. We zijn namelijk nog op zoek naar een paar entousiaste bloggers.

spenk_nl_screenshot