Geplaatst op 20 november 2009

Siggy Volgt

Siggy Volgt is een weblog waar wekelijk vier tot vijf artikelen worden gepost over Internet en intranet trends, content management en sinds kort ook nieuws op het gebied van mobiele innovatie. Veel nieuws valt er te vinden over behavioral targeting, persuasion architecture, het opzetten van een content management organisatie en project, SEO en Internet Marketing, verhogen van de klantgerichtheid en klanttevredenheid van je online bezoekers, multichannel management, het gebruik en trends op het gebied van social media, Google Wave, etc. etc. De informatie die op deze site vermeld staat is geschikt voor elke Internet Professional.

DoFollow
De weblog Siggy Volgt beschikt ook over de mogelijkheid om reactie te geven op blogposts. Elke (!) reactie is gelijk aan een DoFollow hyperlink, waardoor je een volwaardige backlink kunt krijgen. Reden van invoering van DoFollow-tags op deze blog is het verhogen van het aantal reacties en de interactie met de bezoekers.

Nieuwsbrief, RSS of Twitter
Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs op Siggy Volgt, dan is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief, te abonneren op de RSS-feed of de Twitter-tweets te volgen.

siggyvolgt

  10 Responses

 1. Erwin schreef:

  De voorpagina heeft een pagerank 3 wat toch best aardig is voor een dofollow blog. Die kom je weinig tegen.

  En bijna dagelijks verschijnt er een nieuw artikel, wat weer nieuwe stof tot discussiëren geeft.

 2. Arnoud schreef:

  De invloed van de kwaniteit van de hoeveelheid reacties op zich Op zich bedoel je? Of in een groter geheel? Omdat meer mensen gaan “ik vind dit leuk” gaan aantikken of meer gaan bookmarken, via social media gaan delen?

 3. Kwaliteit schreef:

  Denk je niet dat nofollows juist slecht zijn voor je PR. Anders had je misschien nog een hogere PR gehad…
  Misschien moet ik zelf ook eens dofollow-links toestaan… 😉

 4. Vakantie Limburg schreef:

  Helaas zijn de comments nu toch nofollow 🙁

 5. soboer schreef:

  Een mooie blog met inhoudelijke goede blogposts. Eigenlijk wel een goed idee om reacties een do follow link mee te geven. Het nodigt mensen wel uit om te reageren. Ik zal mijn weblog ook maar eens aanpassen.

 6. Miranda schreef:

  Ik zie het belang van meer commentaar wel in, maar is het dan niet zo dat door alle uitgaande links de waarde van de pagina omlaag gaat? Ik dacht juist dat pagina’s met weinig uitgaande links waardevoller waren?

  Aan de andere kant is meer discussie ook best waardevol.

 7. Schuurmans schreef:

  Is het niet zo dat je uiteindelijk dofollow backlinks naar je site moet hebben, en nofollow links naar andere sites? ik wil http://www.bouwplatenshop.nl hoger krijgen, maar de backlinks worden niet gevonden door google

Post your comments

You must be logged in to post a comment.